Zobacz co myślą o nas nasi dotychczasowi klienci:

Google

Marcin M
Marcin M
21 Lipiec 2023
Polecam, korzystałem z usług nie raz, za każdym razem pełen profesjonalizm.
Mariusz Florkiewicz
Mariusz Florkiewicz
6 Czerwiec 2023
Świetnie zorganizowana firma. Wszystko zgodnie z ustaleniami, na czas. Profesjonalna obsługa - bardzo polecam.
Tomasz Pijewski
Tomasz Pijewski
5 Czerwiec 2023
Polecam młody zespół i co najważniejsze uśmiechnięci. Dzieci mega zadowolone.
Piotr Klimczak
Piotr Klimczak
5 Czerwiec 2023
Bardzo profesjonalna i przemiła obsługa. Dzięki ogromne za Waszą obecność na naszym festynie. Projekt a Paulo - wolontariat
Aleksandra Prorok
Aleksandra Prorok
28 Maj 2023
Polecam Z animacji korzystaliśmy podczas przyjęcia komunijnego. Dzieci były mega zadowolone. Na parę godzin zniknęły nam z oczu. Wszystko zorganizowane na wysokim poziomie.
Aleksandra Imoczyńska
Aleksandra Imoczyńska
23 Maj 2023
Wybrałam firmę animako na 6 urodziny córki I jestem mega zadowolona Organizacja od A do Z (moim zadaniem było podać liczbę dzieci tylko ) Poczęstunek tort zabawy wszystko na wysokim poziomie Dzieciaki bardzo zadowolone Polecam z czystym sumieniem 😊
Dominika Karolak
Dominika Karolak
27 Marzec 2023
Bardzo profesjonalna firma. Świetni animatorzy. Serdecznie polecam współpracę z Animako 🙂

Wesele z klasą

Facebook

  • positive review  Gorąco polecam! Bardzo solidna firma znająca się na rzeczy!😁Urodziny mojej kuzynki przerosły moje oczekiwania. Wszystkie dzieci były zadowolone i nikt się nie nudził. Aż żałowałem, że nie jestem dzieckiem.. 😄

    Jan Szumigaj Avatar Jan Szumigaj
    23 lutego, 2023

    positive review  Bardzo polecam! Super pomysły na zabawę 🙂

    Olga Błońska-Skonieczna Avatar Olga Błońska-Skonieczna
    29 sierpnia, 2022

    positive review  Bardzo polecam. Drugiego dnia animacji dzieci czekały już od 10:00 na Panią animatorkę 🙂 Panie zajmowały się dziećmi wzorowo i oferowały im przy tym moc atrakcji

    Aleksandra Buczyńska Avatar Aleksandra Buczyńska
    9 czerwca, 2021
  • positive review  Świetne animacje dla dzieci, chwila wytchnienia dla rodziców. Gorąco polecam !

    Lena Kowalkiewicz Avatar Lena Kowalkiewicz
    27 lipca, 2020

    positive review  Serdecznie polecam!!!! Dzieciaki świetnie się bawiły, robiły bańki, tańczyły, miały malowane twarze! Był też w odwiedzinach Olaf! Super spędzony czas.

    Natalia Góral Avatar Natalia Góral
    23 maja, 2022

    positive review  Dziękujemy za wspaniałą zabawę dla najmłodszych!! Niesamowite podejście do dzieci oraz tak wiele atrakcji. Dzieciaki były zachwycone I Ojcowie również!! 🤣 Gorąco Polcecam!! 😍

    Ania Marszałek Avatar Ania Marszałek
    2 października, 2020
  • positive review  Nie spotkałam lepszej załogi dla maluchów 🥳🥳🥳 Animatorzy kreatywni,radośni, z charyzmą 😍😍😍 10/10

    Kasia Chmielak Avatar Kasia Chmielak
    17 czerwca, 2023

    positive review  Jestem absolutnie zachwycona Panią Dominiką, która zaczarowała dzieci na naszym weselu! Przesympatyczna i bardzo kreatywna! Przez 3h dzieci były pochłonięte zabawą i nie opuszczały Pani Dominiki a niektóre z nich do dzisiaj z przejęciem opowiadają o zabawach 🙂 Rodzice również są pod ogromnym wrażeniem Pani umiejętności! Wiem, że jeszcze nie raz skorzystam z usług Animako! Serdecznie polecam!

    Edy Ta Avatar Edy Ta
    20 lutego, 2020

    positive review  Gorąco polecamy, zarówno dzieciaki jak i rodzice byli zachwyceni 🥰

    Aneta Michalak Avatar Aneta Michalak
    23 września, 2021

Nasza strona internetowa

Rated 5,0 out of 5
22 maja, 2023

Jak najbardziej polecam. Animacje super. Dzieciaki zachwycone, te mniejsze i te większe. Malowanie twarzy, tatuaże brokatowe, bańki, żywa maskotka, przeciąganie liny – wszystko super. Jak będzie okazja na pewno skorzystamy jeszcze raz..

Ola
Rated 5,0 out of 5
30 maja, 2022

Polecam serdecznie dzieci były zachwycone 😁😁 było naprawdę super😁

Karolina
Rated 5,0 out of 5
15 listopada, 2018

Polecam bardzo serdecznie animatorów, na każdą imprezę, potrafią zabawić dzieci, tym samym odciążając rodziców na imprezie, przygotowane atrakcje, malowanie twarzy, zabawy z chustą animacyjną, konkursy, zabawy to niezapomniany czas dla każdego dziecka.

Dominika

Jeżeli korzystałeś/korzystałaś z naszych usług, będziemy wdzięczni za kilka słów od Ciebie 🙂