Zobacz co myślą o nas nasi dotychczasowi klienci:

Google

Marcin M
Marcin M
21 Lipiec 2023
Polecam, korzystałem z usług nie raz, za każdym razem pełen profesjonalizm.
Mariusz Florkiewicz
Mariusz Florkiewicz
6 Czerwiec 2023
Świetnie zorganizowana firma. Wszystko zgodnie z ustaleniami, na czas. Profesjonalna obsługa - bardzo polecam.
Tomasz Pijewski
Tomasz Pijewski
5 Czerwiec 2023
Polecam młody zespół i co najważniejsze uśmiechnięci. Dzieci mega zadowolone.
Piotr Klimczak
Piotr Klimczak
5 Czerwiec 2023
Bardzo profesjonalna i przemiła obsługa. Dzięki ogromne za Waszą obecność na naszym festynie. Projekt a Paulo - wolontariat
Aleksandra Prorok
Aleksandra Prorok
28 Maj 2023
Polecam Z animacji korzystaliśmy podczas przyjęcia komunijnego. Dzieci były mega zadowolone. Na parę godzin zniknęły nam z oczu. Wszystko zorganizowane na wysokim poziomie.
Aleksandra Imoczyńska
Aleksandra Imoczyńska
23 Maj 2023
Wybrałam firmę animako na 6 urodziny córki I jestem mega zadowolona Organizacja od A do Z (moim zadaniem było podać liczbę dzieci tylko ) Poczęstunek tort zabawy wszystko na wysokim poziomie Dzieciaki bardzo zadowolone Polecam z czystym sumieniem 😊
Dominika Karolak
Dominika Karolak
27 Marzec 2023
Bardzo profesjonalna firma. Świetni animatorzy. Serdecznie polecam współpracę z Animako 🙂

Wesele z klasą

Facebook

  • positive review  Nie spotkałam lepszej załogi dla maluchów 🥳🥳🥳 Animatorzy kreatywni,radośni, z charyzmą 😍😍😍 10/10

    Kasia Chmielak Avatar Kasia Chmielak
    17 czerwca, 2023

    positive review  Dzieci były zachwycone gorąc polecem 😁😁😁

    Karolina Sworowska-Grenda Avatar Karolina Sworowska-Grenda
    30 maja, 2022

    positive review  Serdecznie polecam!!!! Dzieciaki świetnie się bawiły, robiły bańki, tańczyły, miały malowane twarze! Był też w odwiedzinach Olaf! Super spędzony czas.

    Natalia Góral Avatar Natalia Góral
    23 maja, 2022
  • positive review  Gorąco polecamy, zarówno dzieciaki jak i rodzice byli zachwyceni 🥰

    Aneta Michalak Avatar Aneta Michalak
    23 września, 2021

    positive review  Gorąco polecam! Bardzo solidna firma znająca się na rzeczy!😁Urodziny mojej kuzynki przerosły moje oczekiwania. Wszystkie dzieci były zadowolone i nikt się nie nudził. Aż żałowałem, że nie jestem dzieckiem.. 😄

    Jan Szumigaj Avatar Jan Szumigaj
    23 lutego, 2023

    positive review  Jestem absolutnie zachwycona Panią Dominiką, która zaczarowała dzieci na naszym weselu! Przesympatyczna i bardzo kreatywna! Przez 3h dzieci były pochłonięte zabawą i nie opuszczały Pani Dominiki a niektóre z nich do dzisiaj z przejęciem opowiadają o zabawach 🙂 Rodzice również są pod ogromnym wrażeniem Pani umiejętności! Wiem, że jeszcze nie raz skorzystam z usług Animako! Serdecznie polecam!

    Edy Ta Avatar Edy Ta
    20 lutego, 2020
  • positive review  Dziękujemy za wspaniałą zabawę dla najmłodszych!! Niesamowite podejście do dzieci oraz tak wiele atrakcji. Dzieciaki były zachwycone I Ojcowie również!! 🤣 Gorąco Polcecam!! 😍

    Ania Marszałek Avatar Ania Marszałek
    2 października, 2020

    positive review  Bardzo polecam! Super pomysły na zabawę 🙂

    Olga Błońska-Skonieczna Avatar Olga Błońska-Skonieczna
    29 sierpnia, 2022

    positive review  Bardzo polecam. Drugiego dnia animacji dzieci czekały już od 10:00 na Panią animatorkę 🙂 Panie zajmowały się dziećmi wzorowo i oferowały im przy tym moc atrakcji

    Aleksandra Buczyńska Avatar Aleksandra Buczyńska
    9 czerwca, 2021

Nasza strona internetowa

Rated 5,0 out of 5
22 maja, 2023

Jak najbardziej polecam. Animacje super. Dzieciaki zachwycone, te mniejsze i te większe. Malowanie twarzy, tatuaże brokatowe, bańki, żywa maskotka, przeciąganie liny – wszystko super. Jak będzie okazja na pewno skorzystamy jeszcze raz..

Ola
Rated 5,0 out of 5
30 maja, 2022

Polecam serdecznie dzieci były zachwycone 😁😁 było naprawdę super😁

Karolina
Rated 5,0 out of 5
15 listopada, 2018

Polecam bardzo serdecznie animatorów, na każdą imprezę, potrafią zabawić dzieci, tym samym odciążając rodziców na imprezie, przygotowane atrakcje, malowanie twarzy, zabawy z chustą animacyjną, konkursy, zabawy to niezapomniany czas dla każdego dziecka.

Dominika

Jeżeli korzystałeś/korzystałaś z naszych usług, będziemy wdzięczni za kilka słów od Ciebie 🙂